Organiseer jouw Boho party bij Smullen Grand Café

Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum? En wil jij dit op de gezelligste plek in Boekel vieren? Stop dan met zoeken, want bij Smullen Grand Café ben je helemaal aan het juiste adres voor een geslaagd feestje!

Bij Smullen Grand Café in Boekel worden de leukste Boho Garden party's verzorgd. Boho, ook wel bohemian genoemd, staat voor vrij leven en 100% genieten. Een geweldig thema voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld bruiloften en verjaardagen. De tuin waar de feesten zich bevinden, is daarom ook geïnspireerd op dit leuke thema. Verwacht vooral veel groenigheid, kleurrijke kleuren en natuurlijk een hoop gezelligheid. Om het helemaal af te maken vind je in de Boho Garden ook nog een té gaaf hippie busje.

Altijd al gedroomd van een speciaal themafeest? Dan is dit je kans! Vanaf +/- 40 personen kun jij jouw feest al bij ons organiseren. Alles wordt tot in de puntjes in stijl gedecoreerd en aangekleed. Geniet tijdens jouw feest van een overheerlijke BBQ met Big Green Eggs en ga voor een lekker drankje aan de beachbar met schommels. Hoe goed klinkt dat?! Ook over de licht- en geluidinstallatie hoef je je geen zorgen te maken. Dit wordt namelijk allemaal door ons geregeld. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een succesvol feest hebben we in huis!

Uiteraard kun je de service en gezelligheid die je van ons gewend bent verwachten. Kom jij binnenkort jouw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum bij Smullen Grand Café in Boekel vieren? Leuk! We bespreken graag de details met je. Klik op de onderstaande button voor een offerte op maat of bel naar 0492-323509. Dit gaat een feest om nooit meer te vergeten worden!Contact